Proces

PROCES

Denne side har til formål, at beskrive den proces eller det forløb jeg bruger, for at sikre min høje kvalitet og at leverencen til din virksomhed bliver som aftalt.

Leveringsprocessen, som jeg oftest oplever den, er med min kunde i centrum. Læs her hvordan turen igennem Elgaard Foto kan være for dig og dine ansatte.

Fotograf Aarhus

Professionelle billeder opstår ikke bare af sig selv. De bliver planlagt. De bliver skabt. De skal tænkes, før vi kan lave dem. Og de er tiden værd, det tager at planlægge, for at få de rigtige billeder med det rigtige udtryk og den rigtige historie. Men hvad indebærer alt dette? Jeg har lavet en vejledning, som kan forklare hvad du får med i prisen, men du ikke altid ser. Den skjulte bonus. Du ved, erfaringen.

FØR FOTOGRAFERING

I har eksempelvis opdaget, det er for længe siden, i har opdateret jeres hjemmeside, og i tager fat i mig. Ved samtalen spørger jeg ind til jeres ønsker og behov. Vi sætter også en dato for optagelse, og laver et udkast til tidsplanen. Vi aftaler også ting som, om fotograferingen skal foregå hos jer eller i mit studio.

Elgaard Foto tidsplan

 

FOTOGRAFERING

På dagen møder jeg op ca. 30 minutter før vi skal fotografere. Dette giver mig tid til at opsætte mit grej og finde det helt rigtige lys. Jeg arbejder roligt og målrettet. Det er min opgave, at få dine medarbejdere eller dig til at slappe af og se bedst mulig ud. Min erfaring som fotograf og de mange mennesker jeg har haft foran mit kamera, har givet den helt rigtige ballast for dette. Fotograferingen vil forløbe uden store armbevægelser og postyr, så resten af virksomheden kan arbejde uforstyrret.

Portrætfoto Aarhus

 

LEVERINGEN

På mit kontor redigerer jeg materialet og sørger for kvaliteten. Beskærer, retoucherer, fremhæver, nedtoner og meget mere. Kort sagt: Alt det der skal til for at nå målet om fotografi, du vil være stolt over at vise frem. Dette er noget, jeg også underviser i. Derfor sørger jeg altid for, mine photoshop-evner er opdaterede. Dette er en interesse for mig, og jeg er i en konstant udvikling. Det kommer dig til gode. Dine billeder vil være ens i udtryk og alle ligne hinanden, så meget som muligt. Det giver et ensartet professionelt udseende af materialet.

Elgaard Foto Retouch

 

Som du kan se, er der meget mere i et godt fotografi, end bare at trykke på knappen på kameraet. Min erfaring i at styre denne proces, dette workflow, sikrer dig professionelle fotografier der vil styrke dit udtryk. Du får billeder, du vil være glad for at dele med så vel som presse og kunder. Mine fotos arbejder også godt for din online positionering og styrker firmaets udtryk, så I bliver opfattet seriøse og professionelle.

Skal vi arbejde sammen? Giv mig et ring på telefon 23981976 eller send en mail til info@elgaardfoto.dk, og lad mig komme forbi til et uforpligtende møde.