Model i Danmark – Model i Aarhus

Er du model? Eller spirrende ny model? Kunne tænke dig arbejde som fotomodel?

Der er brug for dig. Læs her:

Elgaard Foto søger flere ansigter!

Er du mand/dame, mellem 14 og 90 og har mod på, at teste din kunnen som model indenfor livsstilsfotografi, så søger jeg nye ansigter. Gennem et testshoot bliver du introduceret til arbejdet som model. Det kan være her, at din modelerfaring begynder. Er du allerede erfaren eller tidligere model, så hold dig endeligt ikke tilbage, da jeg har et lille arkiv med modeller, som jeg bruger. Efter testshoot er der selvsagt betaling for opgaverne.

Der lægges vægt på et naturlighed, smukke øjne og dejlige smil, da livsstilsbillederne (også kaldet stockfotos), er et andet marked end den kendte fashionbranche. Du skal med andre ord ikke være 1,80m. Så tøv ikke med at kontakte mig. DU kan også blive Model i Aarhus.

Så er dit smil bredt og flot, er du et legebarn med glimt i øjet og kan du se dig selv som Model i Danmark, så skriv. Jeg har brug for arbejdslystne legesyge personer.

Fremsende 3-4 vellignende billeder, samt et par linier om dig selv til model@elgaardfoto.dk.

Har du andre spørgsmål ring trygt på 23981976 eller send en mail på info@elgaardfoto.dk. Er du mere nysgerrig, kan du se mit arbejde på iStockphoto.com HER.

Model i Danmark – Model i Aarhus – Bliv model i Århus – Bliv model i Danmark – Fotomodel i Danmark – Fotomodel i Aarhus – Arbejde som model.