Kontakt & Priser

Jesper Elgaard

Jesper Elgaard

Studsgade 22, 8000 Aarhus C

Tlf: +45 2398 1976

Mail: info@elgaardfoto.dk

Pressekort fra Dansk Journalistforbund

Priser: Klik for at downloade prispolitik

Find mig også her:

    


 

VÆRDIER  OG VISIONER

Jeg er en kompetent og engageret fotograf, som I kan have tillid til. Jeg ved, hvor vigtigt det er at have fingeren på pulsen og følge opgaven til dørs.

I et mød på forhånd gennemgår vi, hvilke ønsker og behov i har til opgaven og leveringen. Jeg er smidig i arbejdsprocessen, lytter til jeres ideer og imødekommer jeres forslag, som jeg blander med min erfaring og professionalisme.

Jeg har specialiseret mig i at fange virksomhedens vision og værdier, så virksomhedsprofilen afspejles i opgaven. Jeg er en udadvendt fotograf, der arbejder let med både unge og voksne. I vil opleve en struktureret og serviceminded fotograf, der udfører opgaven efter aftalen og overholder deadlinen.

Mine billeder er højeste kvalitet, og motivet står altid knivskarpt. Jeg tør tænke ud af boksen for at ramme netop jeres løsningsønske. Opgaven vil blive udført med professionalisme i særklasse. Jeg er ikke kun fotograf, men en kunstnerisk person, der ser muligheder frem for begrænsninger.

OBS: Se også mit arbejde indenfor Bryllupsfotografering, Elgaard Foto, samt mine livsstilsbilleder på iStockphoto.com/j-elgaard.

 


Jesper Elgaard | +45 2398 1976 | info@elgaardfoto.dk | elgaardfoto.dk