Holme Søndergård

Klubben Holme Søndergård, der hører under Aarhus Kommune, skulle have nyt præsentationsmateriale. Dels til brochurer til forældre, men også til fremsendelse til journalister m.m.

Eva havde set eksempler på mit reklamefotografi, og kaldte mig ind til et opklarende møde. Her blev jeg sat ind i kravet og opgavens karakter.

Fotograferingen foregik med hjælp fra brugerne på stedet, og jeg fik vist stedets muligheder.

Leveringen var ren digital, men i høj kvalitet, så Eva selv kunne producere knivskarpe brochurer. Hun fik ligeledes en version, der kunne mailes nemt og hurtigt.

 

  

  

  

   

Virksomheden udtaler:

I forbindelse med profilering af vores nye fysiske rammer ønskede vi, at giv udtryk for et indbydende og lækkert layout i forskellige sammenhænge. Det vil sige både på hjemmeside, foldere og diverse faglige oplæg. Vi kontaktede derfor Elgaard Foto. Vi er yderst tilfreds med resultatet. Fotoserierne er lavet præcis ud fra de ønsker vi havde – og ved efterfølgende brug er de blevet meget positivt modtaget både af de unge, medarbejdere og forældre.

Det professionelle men også det kreative skinner klart igennem. Derudover blev billederne hurtigt leveret og er meget let tilgængelige i daglig brug. Jeg kan kun give positiv anbefaling af Elgaard Foto.

 

Jesper Elgaard | +45 2398 1976 | info@elgaardfoto.dk | elgaardfoto.dk

Comments are closed.