Fotos af dit foredrag?

FOREDRAGSFOTOGRAFI

Som speaker eller foredragsholder har du mange udfordringer og tanker, for at dit event kan forløbe flydende. Jeg kan fjerne en af dine udfordringer, som du sikker har oplevet ved foredrag:

Jeg skulle jo have haft billeder fra i dag!”.

DIG

  • Du er speaker, foredragsholder, kursusafvikler eller skaber seminarer.
  • Du skal bruge billeder fra situationer, hvor du brænder igennem og er på.
  • Du har mange mennesker igennem din forretning.
  • Du har brug for eksponeringen med høj kvalitet. Med materiale du er stolt af at vise frem.

 

HVORDAN

Diskret, og uden at “tage billedet” gengiver jeg de bedste øjeblikke, udtryk og stemninger fra lige dit foredrag, seminar, din messe, din optræden, dine konferencer og lignende.

Målet er, at fange de bedste formidlere i landet, store som små. Er det dig?

 

UDBYTTET

Materialet kan du bruge til hjemmeside, nyhedsbrev, præsentationer, opslag og pressemeddelelser. Ja, kun din egen fantasi sætter grænsen. Alt leveres i bedste opløsning. Klart til tryk eller web. Jeg leverer også video.

 

Eksempel på leverede billeder.

 KONTAKT

Booking på tlf: 23981976 eller tryk HER og skriv en mail. Priser fra 1499,- for foredrag op til 1,5 time + transport.

Thomas Pape udtaler: “Jesper leverer varen. Han var diskret, og jeg lagde slet ikke mærke til ham under mit foredrag, og alligevel leverede han de bedste billeder, jeg har haft i min karriere som foredragsholder. Han skal helt sikkert bookes igen. Bookes og anbefales!”

 

Tryk på knapperne herunder for at dele med dine venner: