FK Teknik

FK Tekniks første møde med Elgaard Foto var i gennem min rare salgskonsulent, der igennem et kort opkald, fik fortalt nogle muligheder og fordele ved at bruge Elgaard Foto, som deres nye leverandør af fotografi, og de gav lov til, at jeg måtte sende en mail. De fik en mere beskrivende informationsmail, hvor i der også var mit særlige tilbud, som jeg giver førstegangskunder.

De tog imod tilbudet om det uforpligtende møde, hvor jeg blev sat ind i deres behov, og jeg kom med forskellige løsningsforslag. FK Teknik besluttede på stedet at bruge min service. De skulle bruge både produktfotos, personaleportræt samt gruppebilleder.

På dagen havde de klargjort de produkter, der skulle fotograferes, samt dem selv. Selv deres skjorter var strøget. Emnerne skulle bruges til en ny hjemmeside som blikfang. Portrætserierne var også til hjemmeside, men også til visitkort og online profiler. Jeg havde medbragt mit transportable udstyr og kunne løste opgaven i deres virksomhed. Derved sparede de både tid og penge!

Leveringen skete ved hjælp af en DVD, som jeg klargjorde med fotografierne i både .tif og .jpg.

  

  

Virksomheden udtaler:

”Det er nemt at give Elgaard foto de varmeste anbefalinger.

Vi  blev ringet op af Elgaard fotos salgskonsulent, der spurgte om vi stod overfor at skulle bruge nogle fotos af produkter, personale eller lignende i forbindelse med profilering af vores virksomhed. Da vi et par måneder senere besluttede os til at få redesignet en ny hjemmeside, tog vi kontakt til Jesper Elgaard.

Jesper kom på besøg i vores virksomhed og vi fandt sammen en løsning på nye billeder til vores hjemmeside.

Jesper er yderst kompetent, professionel, en super dygtig fotograf og ikke mindst en rigtig flink fyr. Vi er fantastisk glade og tilfredse med resultatet og giver derfor Elgaard foto de varmeste anbefalinger”

 

Jesper Elgaard | +45 2398 1976 | info@elgaardfoto.dk | elgaardfoto.dk

Comments are closed.