Cases

Som kunde hos Elgaard Foto, møder i en velgennemprøvet arbejdsproces. En proces der sikrer jer, at i får det i skal bruge, til rette tid. Altså løsningen på jeres visuelle behov inden deadlinen. Mit stærkeste arbejde ligger i, at imødekomme jeres behov og ønsker, og blande dem med min erfaring, samt følge opgaven helt til dørs.

Disse cases viser hvordan et opgaveforløb kan se ud fra start til slut. Der er eksempler på hvordan jeg har udført, og leveret opgaver til forskellige virksomheder. Jeg er endvidere en stærk sparringspartner til marketingsafdelingen eller jeres reklamebureau. Klik ind under de forskellige cases og bliv inspireret.

Processen starter fra jeres behov opstår, og frem til leveringen, som er klar til implementering. Retouchering og backup er en del af min levering, der ikke koster ekstra.


HERTZ

Hertz Danmark tog kontakt til mig, efter de havde set eksempler af mit reklamefotografi og de ønskede en lignende, men mere selvstændig løsning.

På et møde afdækkede vi deres behov og derudfra gav jeg et tilbud. Opgaven lød på fotografering i 4 butikker. Et tilbud de tog i mod … (læs mere her)

 


SPINE

Thomas Pape havde brug for reklamebilleder til markedsføring og profilering af sig selv, i forskellige uddannelsessituationer. Billederne skulle bruges til pressen, sin hjemmeside og fremadrettet behov.

Jeg blev kaldt ind til en møde omkring Thomas’ behov og ønsker, hvor jeg gav nogle ideer på løsningen og åbnede … (læs mere her)

 


HOLME SØNDERGÅRD

Klubben Holme Søndergård, der hører under Aarhus Kommune, skulle have nyt præsentationsmateriale. Dels til brochurer til forældre, men også til fremsendelse til journalister m.m.

Eva havde set eksempler på mit reklamefotografi, og kaldte mig ind til et opklarende møde … (læs mere her)

FK TEKNIK

FK Tekniks første møde med Elgaard Foto, var i gennem min rare salgskonsulent, der igennem et kort opkald, fik fortalt nogle muligheder og fordele ved at bruge Elgaard Foto, som deres … (læs mere her)

 

 

Jesper Elgaard | +45 2398 1976 | info@elgaardfoto.dk | elgaardfoto.dk